Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Om du vill spara länken till en ledig tjänst, kopiera adressen i din webbläsare. Det går inte att använda dela-knappen ovan eftersom visningen nedan är inbäddad från en extern källa.

Examensarbete personlig assistans

Arbetsuppgifter

Examensarbetet är för dig som studerar på C eller D nivå och syftar till att undersöka/belysa utförandet av personlig assistans i kommunal regi. Frågeställningen för examensarbetet är - Är det möjligt att verkställa insatsen personlig assistans i kommunal regi med god kvalitet, en hög brukarnöjdhet, ett gott medarbetarperspektiv och samtidigt ha en god följsamhet till alla regelverk och en budget i balans?

Kvalifikationer

Examensarbete på lägst C-nivå

Andra uppgifter

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi undanber oss vänligen med bestämt erbjudanden om annonserings-och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid, Examensarbete
Tillträde: Examensarbetet avser HT 19 eller VT 20.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Marie Langemark
Telefon: 035-13 70 00

Fackliga kontaktpersoner

Ansökan

Referensnummer: C28310 - 2019
Sista ansökningsdag: 2019-09-02

Ansök nu

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Socialförvaltningen ansvarar för insatser till barn, ungdomar, familjer samt personer med funktionsnedsättning eller någon form av beroende. Vi bedriver även förebyggande och uppsökande arbete och lägger stor vikt vid ett respektfullt bemötande. Avdelningen för stöd och service Avdelningen för stöd och service ansvarar för myndighetsutövning inom funktionshinderområdet med stöd av Socialtjänstlagen (SoL), men företrädelsevis med stöd av Lag om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Avdelningen ansvarar för verkställighet av kommunala utförandet av personlig assistans, verkställighet av boendestöd, ledsagarservice och avlösarservice samt hälso- och sjukvårdsinsatser för socialförvaltningens målgrupper