Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Om du vill spara länken till en ledig tjänst, kopiera adressen i din webbläsare. Det går inte att använda dela-knappen ovan eftersom visningen nedan är inbäddad från en extern källa.

Avdelningschef Utredning och projekt

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av: • Planera, leda, utveckla och följa upp verksamhetens arbete • Omsätta strategiska beslut till operativt arbete • Utveckla arbetsformer, samarbete och synergier på avdelningen, i förvaltningen och med kommunernas olika aktörer • Utveckla kunddialogerna och våra goda relationer med interna och externa samarbetspartners • Ansvara för avdelningens bidrag till övergripande verksamhetsplanering och målarbete. • Personalansvar för avdelningens medarbetare • Driftbudgetansvar för avdelningens verksamheter • Arbetsmiljöansvar • Ingå i förvaltningens ledningsgrupp

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som avdelningschef tror vi att du är strukturerad samtidigt som du i din ledarbefattning är omtänksam, ett föredöme, inspirerar och motiverar andra. Du är trygg i din roll som ledare och du har ett förhållningssätt som skapar delaktighet och får medarbetarna att växa i sina roller. Erfarenhet av ledarskap krävs. Du har en lämplig utbildning från till exempel högskola inom samhällsbyggnad/väg och vatten eller annan likvärdig utbildning. Meriterande om du har erfarenhet av utredning, projektering, upphandling och projektledning inom VA-området, eller närliggande områden. Eftersom förvaltningens verksamheter till stor del är publika och har beröringspunkter med andra förvaltningar och bolag har du förmågan att kommunicera och verka för samarbetslösningar.

Andra uppgifter

Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Anställningen är säkerhetsklassad och vi gör en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt bestämmelserna i Säkerhetsskyddslagen. Du måste därför vara svensk medborgare. B-körkort är ett krav. Rekrytering kommer ske löpande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde:
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Mattias Leijon
Telefon: 0705-915137
Namn: Anders Hedefalk
Telefon: 0703-657093

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Magnus Winberg, Ledarna
Telefon: 070-699 97 32
Namn: Marika Fransson, Vision
Telefon: 070-593 62 57
Namn: Per-Ola Larsson
Telefon: 070-570 00 05

Ansökan

Referensnummer: A767891
Sista ansökningsdag: 2018-04-22

Ansök nu

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Laholmsbuktens VA bidrar till att göra Halmstad och Laholm till trevliga städer att bo och vistas i. På uppdrag av Laholms och Halmstads gemensamma nämnd för VA ansvarar förvaltningen för vatten- och avloppsförsörjning i båda kommunerna. Avdelningen för Utredning och projekt svarar för utredning, projektering, upphandling och projektledning inom ledningsnät, VA-anläggningar och samhällsbyggnadsprocesserna. Vidare genomförs drift- och processuppföljning, förebyggande miljöarbete och tillståndshantering. Avdelningen har funktioner såsom miljö- och processingenjörer, projektledare, utredningsingenjörer och VA-ingenjörer.