Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Om du vill spara länken till en ledig tjänst, kopiera adressen i din webbläsare. Det går inte att använda dela-knappen ovan eftersom visningen nedan är inbäddad från en extern källa.

Sjuksköterskor Semestervikariat

Arbetsuppgifter

Är du en av dem som vill vara med och göra skillnad hos oss sommaren 2019? Hemsjukvården på hemvårdsförvaltningen söker legitimerade sjuksköterskor. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta och utvecklas i ett framåtsträvande och öppet arbetsklimat. Som sjuksköterska bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Vi arbetar med kvalitetsregister såsom Senior Alert, Palliativa registret och BPSD. Du ger även handledning och delegering till omsorgspersonal. Målgruppen är kunder i ordinärt och särskilt boende samt på vår korttidsenhet. Du förväntas kunna arbeta självständigt hos dem och i enlighet med våra värdegrundsord Tillit - Ödmjukhet - Respekt. I hemsjukvården arbetar idag drygt 100 sjuksköterskor. Vi är stolta över vår verksamhet och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete. Arbetet bedrivs dygnet runt så lämna gärna information om ni vill arbeta på dagtid, kväll eller natt. Välkommen att söka ett arbete i en verksamhet i utveckling!

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska. Allt fler patienter vårdas i hemmet, vilket gör att det behövs legitimerad personal. Du behöver kunna ta initiativ och fatta beslut och vara trygg i din yrkesroll. Vi ser gärna att vi får sökanden med olika bakgrunder och inom olika specialistområden. Erfarenhet av liknande verksamhet är meriterande, men vi välkomnar även dig som nyutexaminerad att söka. Datorvana och körkort erfordras.

Andra uppgifter

Kontaktpersoner: Maine Hellberg, enhetschef hemsjukvård Dag 070- 874329 Agneta Eriksson, enhetschef hemsjukvård Dag 070 3735406 Anna-Karin Kristiansson, enhetschef hemsjukvård Kväll, Natt 076 6107481 Susanne Åkerborg, enhetschef hemsjukvård Korttid/Växelvård 073 3841020 Övrig Information: För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag 442.3 på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Utdraget ska tas med i ett oöppnat kuvert och uppvisas i samband med rekryteringen. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Åsa Fant, enhetschef hemsjukvård Centrum Bäckagård
Telefon: 072-243 76 69

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Vårdförbundet
Telefon: 020-353500

Ansökan

Referensnummer: C23901 - 2018
Sista ansökningsdag: 2019-05-31

Ansök nu

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen skall vara en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare