Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Om du vill spara länken till en ledig tjänst, kopiera adressen i din webbläsare. Det går inte att använda dela-knappen ovan eftersom visningen nedan är inbäddad från en extern källa.

Undersköterskor/vårdbiträden timanställning och semestervikariat 2017

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill och kan göra skillnad för oss och våra äldre i sommar? Vi söker ett flertal undersköterskor/vårdbiträden till vikariat under sommaren 2017. Vi har även behov av dig som vill arbeta som timanställd innan sommaren. Huvudsaklig arbetsuppgift är att ge service och omsorg till våra kunder på särskilt boende och i hemtjänst utifrån deras egna behov och förutsättningar. Att jobba hos oss är att spela en viktig roll i hemvårdsförvaltningens utveckling. Du kan och vill göra skillnad, du är ansvarstagande och engagerad. Detta förutsätter god servicekänsla och kommunikationsförmåga utifrån hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden tillit, respekt och ödmjukhet. Vi erbjuder en god introduktion och bredvidgång så att du ska känna dig trygg när du börjar arbeta hos oss.

Kvalifikationer

Vi vill helst att du har gått Vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning inom vård och omsorg som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor samt ha en god planerings- och samarbetsförmåga. Vi ser helst att du har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Vi vill gärna att du har körkort. Du bör ha god datorvana.

Andra uppgifter

Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Hemvårdsförvaltningen kommer att kalla till intervju löpande under denna rekrytering så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid / deltid,
Tillträde: Semestervikariat. Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Bemanningsenheten
Telefon: 035-19 29 50

Fackliga kontaktpersoner

Ansökan

Referensnummer: A481197
Sista ansökningsdag: 2017-06-20

Ansök nu

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att de snart 100 000 kommuninvånarna ska trivas och utvecklas. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde.