Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Om du vill spara länken till en ledig tjänst, kopiera adressen i din webbläsare. Det går inte att använda dela-knappen ovan eftersom visningen nedan är inbäddad från en extern källa.

Stödassistenter, semestervikariat

Arbetsuppgifter

Socialförvaltningens Avdelning för boende och korttid söker semestervikarier som vill arbeta i någon av våra verksamheter. Avdelningen har enheter för boende med särskild service för personer med utvecklingsstörning, autism eller förvärvad hjärnskada i vuxen ålder. Flera personer i våra boenden har även fysiska funktionshinder. Avdelningen har även korttidsverksamhet för barn och unga med utvecklingsstörning och autism. Arbetsuppgifter är sedvanliga omvårdnadsuppgifter samt pedagogiskt och socialt stöd i brukarens dagliga livssituation.

Kvalifikationer

Gymnasieskolans omvårdnadsprogram med inriktning mot funktionshinder eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vid arbete på autismenheterna är erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik meriterande.

Andra uppgifter

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamehten. Ange i din ansökan om du har körkort och tillgång till bil. Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings-och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid / deltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Eva Silfverberg, enhetschef
Telefon: 070-5122986
Namn: Ulf Carlsson, enhetschef
Telefon: 070-2815533

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Kommunal
Telefon: 035-138070

Ansökan

Referensnummer: 163-16
Sista ansökningsdag: 2017-03-31

Ansök nu

Om arbetsplatsen

Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 95 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 900 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Socialförvaltningen ansvarar för insatser till barn, ungdomar, familjer samt personer med funktionsnedsättning eller någon form av beroende. Vi bedriver även förebyggande och uppsökande arbete och lägger stor vikt vid ett respektfullt bemötande.