Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Om du vill spara länken till en ledig tjänst, kopiera adressen i din webbläsare. Det går inte att använda dela-knappen ovan eftersom visningen nedan är inbäddad från en extern källa.

Ett litet varmare sommarjobb som stödassistent, personlig assistent eller boendestödjare .

Arbetsuppgifter

Socialförvaltningen kan erbjuda flera olika yrkesroller i vård och omsorg, inom våra avdelningar, vuxenavdelningen, avdelningen för boende och korttid, samt avdelningen för stöd och service. Personlig assistent - du arbetar med att stödja en annan människa i vardagen på den assistansberättigades villkor, Boendestödjare - du arbetar med habiliterings-och rehabiliteringsinsatser för den enskilde utifrån individuella behov. Stödassistenter - Du arbetar med att ge de boende individuellt anpassat stöd i deras hemmiljö, arbete och fritid. Vårt erbjudande är: - Du kommer att arbeta med att göra det möjligt för personer med funktionsnedsättning att utvecklas och ha en meningsfull tillvaro. Du kan jobba på gruppbostäder eller i brukarnas hem. - I ditt arbete skapar du värdefulla relationer med andra människor som stöttar dem till ett aktivt socialt och innehållsrikt liv. - Att arbeta hos oss innebär variation, du får möta många olika människor och se dem utvecklas - och genom mötena själv utvecklas som person. - Du kommer att ingå i ett arbetslag med positiva och engagerade kollegor. - Ett aktivt jobb där ingen dag är den andra lik.

Kvalifikationer

Du som är 18 år eller äldre är välkommen att jobba med oss. Vi ser gärna att du går eller har gått vård och omsorgsprogrammet. God kunskap i svenska språket krävs i både tal och skrift. Du är ansvarsfull och har en positiv inställning till att jobba inom vård och omsorg. Du är engagerad, flexibel och lyhörd - såväl med brukare samt med anhöriga och kollegor. Vi ser fram emot din ansökan och du kommer att få en spännande och utvecklande sommar hos oss! Ange i ditt CV vilken yrkesroll du är intresserad av; Personlig assistent, stödassistent, boendestödjare - eller samtliga. Vi tillämpar löpande urval

Andra uppgifter

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings-och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Rekrytering görs kontinuerligt under ansökningstiden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid / deltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Eva-Marie Ledin
Telefon: 035-139529
Namn: Johan Stigborg
Telefon: 035-137216
Namn: Anna Jönsson
Telefon: 035-138621

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Kommunal
Telefon: 035-13 80 80

Ansökan

Referensnummer: 71-18
Sista ansökningsdag: 2019-06-03

Ansök nu

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att de snart 100 000 kommuninvånarna ska trivas och utvecklas. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Socialförvaltningen ansvarar för insatser till barn, ungdomar, familjer samt personer med funktionsnedsättning eller någon form av beroende. Vi bedriver även förebyggande och uppsökande arbete och lägger stor vikt vid ett respektfullt bemötande.