Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Om du vill spara länken till en ledig tjänst, kopiera adressen i din webbläsare. Det går inte att använda dela-knappen ovan eftersom visningen nedan är inbäddad från en extern källa.

Sjuksköterskor sommaren 2017, korttid och växelvård Bäckagård

Arbetsuppgifter

Är du en av dem som vill vara med och göra skillnad hos oss på korttiden och växelvården i sommar? Vår verksamhet korttid/Växelvård Består av 44 platser för kunder. Till Korttiden kommer kunder från sjukhuset, men även i form av trygghetsplatser hemifrån. Kunderna vårdas här en kortare tid för utredning om annat boende eller återgång till hemmet. På Växelvården har man en permanent avlastningsplats i 1-2 veckor, resterande tid är kunden hemma i sin bostad. Det är ett inspirerande arbete med ganska högt tempo och du kommer att ha kontakt med andra verksamheter, rehab, biståndshandläggare, sjukhuset och dyl. Korttid innebär snabba kundflöden och kontakter med många olika personer, både kunder och deras anhöriga. På korttiden arbetar vi i team där kund och anhörig i allra högsta grad ska vara delaktiga. Du ska ha mod och vilja att arbeta både självständigt och i det professionella teamet samt att se både kunden och anhöriga som en resurs i vården. Du ska ha förmåga att snabbt kunna ställa om utifrån kundernas behov.

Kvalifikationer

Du behöver kunna ta initiativ och fatta beslut och vara trygg i din yrkesroll. Vi ser gärna att vi får sökanden med olika bakgrunder och inom olika specialistområden. Erfarenhet av liknande verksamhet är meriterande. Datavana och körkort erfordras.

Andra uppgifter

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökanden som bidrar till detta. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid / deltid,
Löneform: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Åsa Gylling, enhetschef Korttid-vxv
Telefon: 076-610 74 82

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Anna-Karin Liljedahl, Vårdförbundet
Telefon: 035-14 47 47

Ansökan

Referensnummer: A642064
Sista ansökningsdag: 2017-05-31

Ansök nu

Om arbetsplatsen

Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 95 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 900 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde.