Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Om du vill spara länken till en ledig tjänst, kopiera adressen i din webbläsare. Det går inte att använda dela-knappen ovan eftersom visningen nedan är inbäddad från en extern källa.

Undersköterskor-sommarvikarie till Hemsjukvården

Arbetsuppgifter

Vill du ha ett omväxlande och stimulerande arbete i sommar? Hemsjukvården har ansvaret för all sjukvård som ges i den enskildes hem när man är inskriven i denna vårdform. I uppdraget ingår också att utifrån ”beställning ”från vårdcentralen utföra enstaka hembesök hos patienter som tillfälligtvis inte kan ta sig till sin vårdcentral av olika anledningar. Hemsjukvården utför också utifrån det kommunala uppdraget hälso-sjukvårdsinsatser till personer som bor i särskilt boende. Som undersköterska i hemsjukvården utför du delegerade arbetsuppgifter såsom delning av dosetter, insulingivning, såromläggningar och blodprovstagning. Det ingår även att hämta/lämna läkemedel, tryckavlastande madrasser m.m. Du samarbetar med leg personal, omsorgspersonal och enhetschefer. Du utgår från samma lokaler som kommunsjuksköterskorna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet av arbete inom hemsjukvård. Vi söker även dig som gått minst 4 terminer på sjuksköterskeprogrammet . Du har kunskaper och praktisk erfarenhet kring läkemedelshantering, sårvård, KAD insättning/skötsel och blodprovtagning. Du skall ha en god förmåga att strukturera ditt arbete, vara flexibel samt lyhörd för patientens individuella behov. För att kunna utföra arbetet med bästa kvalitet krävs god servicekänsla och kommunikationsförmåga. Vi förutsätter god datorvana. Du arbetar utifrån ett serviceinriktat, flexibelt och professionellt förhållningssätt där du utgår ifrån fattade beslut, mål, policys och riktlinjer. Vi fäster stor vikt vid engagemang och personlig lämplighet. Körkort erfordras.

Andra uppgifter

Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid / deltid,
Löneform: Timlön
Arbetstid: Schema
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Åsa Fant, enhetschef dag
Telefon: 072-243 76 69
Namn: Maine Hellberg, enhetschef dag
Telefon: 070-874 32 79
Namn: Anna-Karin Kristiansson, enhetschef kväll och natt
Telefon: 076-610 74 81

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Kommunal
Telefon: 035-138070

Ansökan

Referensnummer: A643518
Sista ansökningsdag: 2017-04-30

Ansök nu

Om arbetsplatsen

Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 95 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 900 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde.