Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Om du vill spara länken till en ledig tjänst, kopiera adressen i din webbläsare. Det går inte att använda dela-knappen ovan eftersom visningen nedan är inbäddad från en extern källa.

Abonnentingenjör

Arbetsuppgifter

Som abonnentingenjör svarar du för kontakter och kvalificerad rådgivning till allt mellan stora företagskunder till villakunder. Du beräknar brukningsavgifter, hanterar fakturafrågor, utredning knutna till brukningsavgift och va-taxan. Det ingår i tjänsten att uppdatera och komplettera vårt abonnentregister och arbetet innehåller såväl tekniska, juridiska som ekonomiska frågor. Du kommer att ha nära kontakt med kommuninvånare, olika entreprenörer, våra kundkommuners förvaltningar och andra avdelningar på LBVA. Ingen dag är den andra lik, du kommer ständigt att ställas inför nya utmaningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lämplig akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du är van vid att jobba självständigt så väl som i grupp, är flexibel, noggrann, ansvarstagande, har bra ordningssinne och hög servicekänsla. Eftersom arbetet innebär mycket kundkontakter och formulering av olika typer av skrivelser är det viktigt att vara kommunikativ och kunna uttrycka sig väl i tal och skrift. Att ha kundfokus är en självklarhet för dig och du har lätt för att skapa goda relationer med andra. Du trivs med ett ständigt pågående utvecklings- och förändringsarbete där du kan se och ta tillvara förbättringsmöjligheter. Kunskaper inom ABVA och LAV är meriterade. B-körkort är ett krav. Önskvärt med både erfarenhet av VA-frågor och arbete inom kommunal verksamhet.

Andra uppgifter

Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Tjänsten är säkerhetsklassad. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att göras i samband med anställning. Rekryteringen sker löpande. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Snarast efter överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Anders Hedefalk
Telefon: 0703-657093

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Per-Ola Larsson
Telefon: 070-570 00 05
Namn: Henrik Kjellgren
Telefon: 035-137787

Ansökan

Referensnummer: A7186381
Sista ansökningsdag: 2019-02-24

Ansök nu

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att de snart 100 000 kommuninvånarna ska trivas och utvecklas. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Laholmsbuktens VA bidrar till att göra Halmstad och Laholm till trevliga städer att bo och vistas i. På uppdrag av Laholms och Halmstads gemensamma nämnd för VA ansvarar förvaltningen för vatten- och avloppsförsörjning i båda kommunerna. Laholmsbuktens VA bidrar till att göra Halmstad och Laholm till trevliga städer att bo och vistas i. På uppdrag av Laholms och Halmstads gemensamma nämnd för VA ansvarar förvaltningen för vatten- och avloppsförsörjning i båda kommunerna. Vi är ca 90 medarbetare.