Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Om du vill spara länken till en ledig tjänst, kopiera adressen i din webbläsare. Det går inte att använda dela-knappen ovan eftersom visningen nedan är inbäddad från en extern källa.

Process- och laboratorietekniker

Arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra avdelningen för kundnära tjänster inom Laholmsbuktens VA. Vi levererar friskt dricksvatten och renar avloppsvatten i både Halmstad och Laholm samt delvis även i Båstad kommun. Idag är vi är ca 90 medarbetare fördelade på förvaltningen. Som process och laboratorietekniker inom Laholmsbuktens VA kommer du att deltaga i det dagliga laboratoriearbetet på vårt avloppsreningsverk. Vi har labb både i Laholm och Halmstad. Tjänsten innebär att du ska vara beredd på att utgå från båda labben I rollen ingår bla: • Provtagning, analyser, inrapportering, mikroskopiering och utvärdering av prover. • Packning och transport av prover till externt labb. • Återrapportering av analyser mot driftavdelningarna. • Stöd i processoptimering och omvärldsbevakning. • Ta emot studiebesök.

Kvalifikationer

Krav: • Har en gymnasial utbildning inom teknik/naturvetenskap eller annan kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. • Har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. • God vana att arbeta i excel och word • Körkort för personbil Meriterande är: • Utbildning inom kemi/process eller VA – teknik. • Tidigare erfarenhet av laboratoriearbete, VA-teknik eller processindustri är meriterande. • Goda kunskaper i engelska, både tal och skrift. Arbetet ställer krav på att du kan planera och organisera ditt arbete. Det är viktigt att du kan samarbeta och kommunicera med andra och att du bidrar till ett bra arbetsklimat. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Befattningen är säkerhetsklassad. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras. Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde:
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Anders Hedefalk
Telefon: 0703-657093
Namn: Anita Bengtsson
Telefon: 035-136755

Fackliga kontaktpersoner

Namn: My Olausson
Telefon: 035-138124
Namn: Henrik Romberg
Telefon: 0709-219578

Ansökan

Referensnummer: A753907
Sista ansökningsdag: 2018-03-04

Ansök nu

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Laholmsbuktens VA bidrar till att göra Halmstad och Laholm till trevliga städer att bo och vistas i. På uppdrag av Laholms och Halmstads gemensamma nämnd för VA ansvarar förvaltningen för vatten- och avloppsförsörjning i båda kommunerna.