Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Om du vill spara länken till en ledig tjänst, kopiera adressen i din webbläsare. Det går inte att använda dela-knappen ovan eftersom visningen nedan är inbäddad från en extern källa.

Sjuksköterskor/Sjuksköterskestuderande sökes till sommarvikariat

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen skall vara en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Hemsjukvården har ansvaret för all sjukvård som ges i den enskildes hem när man är inskriven i denna vårdform inklusive särskilt boende. I uppdraget ingår att utifrån beställning från vårdcentralen utföra enstaka hembesök hos patienter i alla åldrar, som tillfälligtvis inte kan ta sig till sin vårdcentral. Du förväntas arbeta hos hemvårdsförvaltningens kunder i enlighet med våra värdegrundsord Tillit - Ödmjukhet - Respekt. I hemsjukvården arbetar idag drygt 95 sjuksköterskor i vår verksamhet som bedrivs dygnet runt. Vi är stolta över vår verksamhet och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete. Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska med varierad erfarenhet eller du som är nyutbildad och nyfiken på vår fantastiska hemsjukvård. Vi söker även dig som gått minst 4 terminer på sjuksköterskeprogrammet och kan arbeta som undersköterska tillsammans med våra sjuksköterskor. Du har kunskaper och praktisk erfarenhet kring läkemedelshantering, sårvård, KAD insättning/skötsel och blodprovtagning. Du skall ha en god förmåga att strukturera ditt arbete, vara flexibel samt lyhörd för patientens individuella behov. För att kunna utföra arbetet med bästa kvalitet krävs god servicekänsla och kommunikationsförmåga. Vi förutsätter god datorvana. Du arbetar utifrån ett serviceinriktat, flexibelt och professionellt förhållningssätt där du utgår ifrån fattade beslut, mål, policys och riktlinjer. Vi fäster stor vikt vid engagemang och personlig lämplighet. Körkort för personbil med manuell växellåda behövs om du arbetar i hemsjukvården, men inte om du söker till korttiden.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Vi söker vikarier till ett flertal tjänster, dag-, kvälls- och natt-tjänster. Ange i din ansökan vad du önskar. Med möjlighet till förlängning.
Tidsbegränsad till
2020-09-01
Publicerad
2020-01-16
Ansök senast
2020-05-31

Upplysningar

  • Åsa Fant
    Telefon: 072-243 76 69
  • Vårdförbundet
    Telefon: 035-21 17 01

Ansökan

Referensnummer
C34494 - 2020 Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat. För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag 442.3 på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Utdraget ska tas med i ett oöppnat kuvert och uppvisas i samband med rekryteringen. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Varmt välkommen med din ansökan!