Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Om du vill spara länken till en ledig tjänst, kopiera adressen i din webbläsare. Det går inte att använda dela-knappen ovan eftersom visningen nedan är inbäddad från en extern källa.

Examensarbete inom personal/HR

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.

Arbetsuppgifter

Om du studerar personal/HR på högskola eller universitet och det börjar närma sig att göra examensarbeten eller att skriva C-uppsats är du välkommen att göra det hos oss! Uppdragsbeskrivning och målsättning: Vi inom HR-avdelningen på utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen är nyfikna på att få undersökt vad chefer inom vår förvaltning behöver/önskar för att bibehålla ett engagemang och fortsätta sin individuella utveckling som ledare, i syfte att få behålla våra duktiga chefer och vara en attraktiv arbetsgivare. I kommunen pågår ett arbete med att se över chefernas förutsättningar samt implementeringen av det nya chefs- och ledarprogrammet. Det vi önskar är ett examensarbete som utforskar och belyser förutsättningarna för chefer inom vår förvaltning och eventuella specifika behov hos våra chefer vad gäller kompetensutveckling. Resultatet bör innehålla förslag på åtgärder inom förvaltningen för att komplettera chef- och ledarprogrammet samt om förslag finns som kan bidra till att höja chefernas engagemang och förutsättningar. Vi kommer att ta del av resultatet och hoppas kunna utveckla vår verksamhet från ett HR-perspektiv med hjälp av det. Vad kan vi erbjuda: En möjlighet att fördjupa sig i en spännande verksamhet och få tillämpa aktuell forskning inom motivation, engagemang och ledarskap för att ta fram förslag som utvecklar vår verksamhet och chefer. Detta är ingen anställning och ersättning utgår ej.

Kvalifikationer

Pågående studier på högskole- eller universitetsnivå inom det personalvetenskapliga området eller liknande

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid / deltid
Tillträde
Din placering: Kontor på utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen vid behov Mentorskap/handledare: HR-utvecklare Tidsperiod: Vårterminen 2021
Publicerad
2020-10-28
Ansök senast
2020-11-22

Upplysningar

  • Ulrika Svensson
    HR-utvecklare
    Telefon: 072-731 16 03
  • Ann Larsson
    HR-utvecklare
    Telefon: 072-085 88 01

Ansökan

Referensnummer
A980973 - 2020 Ansök

Övrig information

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!