Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Om du vill spara länken till en ledig tjänst, kopiera adressen i din webbläsare. Det går inte att använda dela-knappen ovan eftersom visningen nedan är inbäddad från en extern källa.

Socialsekreterare till enheten för försörjningsstöd, sommarvikariat

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu sommarvikarier till enheten för försörjningsstöd på utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen i Halmstads kommun. Enheten sätter individens förmågor i fokus och vår främsta uppgift är att genom aktiva insatser och förändringsarbete skapa och stärka den enskildes förutsättningar till självförsörjning. Vi arbetar löpande i samverkan med andra myndigheter för att hjälpa människor till egen försörjning och ett självständigt liv. I arbetet ingår att handlägga ansökningar om ekonomiskt bistånd samt att samverka med andra aktörer i syfte att stärka förmågan till den enskildes självförsörjning. Låter detta som någonting för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Kvalifikationer

Du har en socionomexamen eller är socionomstuderande. Erfarenhet av arbete med ekonomiskt bistånd/försörjningsstöd ser vi som en fördel. Du som medarbetare är ett föredöme och agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund. Du uppmuntrar andra till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmaste kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde: 2021-05-01 eller senare
Publicerad
2021-02-23
Ansök senast
2021-03-09

Upplysningar

 • Hans Mellgren
  Enhetschef
  Telefon: 035-13 97 95
 • Karin Högberg
  Enhetschef
  Telefon: 073 143 20 50
 • Pontus Lindberg Petersson
  Vision
  Telefon: 079 098 05 20
 • Elenor Tellebo
  SSR
  Telefon: 076 695 25 29

Ansökan

Referensnummer
UAN 2021/00068 Ansök

Övrig information

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Tjänsten tillsätts under förutsättningar att vederbörliga beslut tas i organisationen. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!