Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Om du vill spara länken till en ledig tjänst, kopiera adressen i din webbläsare. Det går inte att använda dela-knappen ovan eftersom visningen nedan är inbäddad från en extern källa.

Trädgårdsarbetare

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Servicekontoret bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom bland annat måltider, fastighets- och verksamhetsservice, IT, fordon, personal- och löneadministration samt invånarvägledning. Brinner du för att ge bra service? Välkommen till oss, en professionell organisation i ständig utveckling som arbetar aktivt med service och engagemang.

Arbetsuppgifter

Brinner du för det gröna och vill kombinera service och arbete utomhus? Vi söker dig som är serviceinriktad och som vill vara med och bidra till att vi når de mål vi har fått av våra beställare. Uppdragen handlar om att skapa en god utemiljö på förskolor, skolor och andra kommunala verksamheter. Förekommande arbetsuppgifter: - ogräsrensning - skötsel av hårdgjorda ytor - gräsklippning - gräsputs - häckklippning - beskärning av buskar och träd - bevattning - plantering Det är ofta ett högt tempo i arbetet med fysiska arbetsuppgifter som utförs utomhus i alla väder. Du blir en del av en grupp där ni drar nytta av varandras kunskaper och erfarenheter. All rapportering görs digitalt via dator eller smartphone i vårt ärendehanteringssystem Dedu.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning på gymnasienivå är ett krav. Det är önskvärt och meriterande med utbildning och erfarenhet av trädgårdsskötsel. Motorsågskörkort och röjsågskörkort är önskvärt. Du har blick för hela utomhusmiljön runt en byggnad och är noggrann och ansvarsfull. Det är viktigt att du trivs med ett högt tempo i arbetet och tycker om att vistas ute. Rörlighet, uthållighet och styrka är en förutsättning för att du ska klara av arbetsuppgifterna. För att ni ska nå målen för er grupp krävs både flexibilitet och god samarbetsförmåga. Du tycker det är viktigt att ge bra service och trivs med att möta kunderna ute i verksamheterna. Du är van vid att hantera digitala verktyg såsom dator och smartphone och har lätt för att lära dig nya system. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska språket i tal och skrift. Körkort för personbil med manuell växellåda är ett krav. Vi anställer löpande

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde Mars tom ca Mitten av september
Tidsbegränsad till
2021-09-15
Publicerad
2021-02-23
Ansök senast
2021-03-12

Upplysningar

  • Nina Holmgren, Områdeschef
    Telefon: 070-242 29 26
  • Eva-Lena Jacobsson, Kommunal

Ansökan

Referensnummer
C49861 - 2021 Ansök

Övrig information

Som medarbetare hos oss delar och bidrar du till vår gemensamma arbetskultur. Den uttrycks i våra lönekriterier, se dem på https://bit.ly/2VbZwaT Vi uppmuntrar till god hälsa och regelbunden rörelse. Halmstads kommun erbjuder ett friskvårdsbidrag till alla anställda. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit. Vi undanber oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.