En utskrift från www.halmstad.se

Eldsjälsgalan 2015

Halmstads eldsjälar

Halmstads eldsjälar är ett initiativ för att hylla föreningslivets eldsjälar som arbetar ideellt för något som de brinner för, inte sällan i bakgrunden, och som lägger ner såväl sin fritid som sin själ i arbetet.

Eldsjälsgalan 2016

För femte året i rad bjuder Halmstads kommun in till en galakväll där vi tillsammans hyllar och lyfter fram de ideella krafterna inom kommunens föreningsliv under året som har gått. Årets gala går av stapeln tisdagen den 16 februari 2016 i stora salongen på Halmstad Teater. Vi bjuder på underhållning, mingelmat samt en högtidlig prisutdelning där vi presenterar årets eldsjäl inom kategorierna idrott, kultur och ”övrigt”, årets stjärnskott samt årets förening.

Kvällens program:

  • Kl. 18.00 - Insläpp, fördrink och mingelmat i Halmstads Teaters foajé för föreningsmedlemmar.
  • Kl. 18.45 - Dörrarna till stora salongen öppnas och vi intar våra platser.
  • Kl. 19.00 - Galashowen börjar.
  • Ca Kl. 20.30 -  Showen är slut.  

Vad är Eldsjälsgalan?

Galakvällen för Halmstads eldsjälar hölls för första gången i januari 2012. Därefter har det blivit en återkommande tradition att i början av det nya året bjuda in kommunens föreningsliv för att hylla alla eldsjälar med en festlig kväll på Halmstad Teater. Galagästerna brukar bjudas på mingel, någon form av mingelmat samt uppträde i form av artister och musikunderhållning. 

Under kvällen visar Halmstad sin uppskattning och stolthet över de tusentals ideella krafter som utgör grunden för vårt framgångsrika föreningsliv. Det är tack vare dessa frivilliga krafter som Halmstad har det rika och unika föreningsliv som vi har - och det ska vi vara tacksamma för!

Vad är en eldsjäl?

"En eldsjäl är någon som brinner för något. Eldsjälen arbeter ofta ideellt för en förening, vilket är ett arbete som de anser så viktigt att de lägger ned såväl sin fritid som sin själ i det. Eldsjälarna arbetar oftast bakom kulisserna och de får alltför sällan det erkännande som de är värda."

Arrangörer

I samarbete med:
Ljus & Dekor, Kontorstryck, Mobila Kocken, Breakout och Krönleins Bryggeri.

Sidansvarig: Charlotte Svensson
Sidan uppdaterad: 2015-09-24

http://www.halmstad.se/upplevagora/stipendierochpriser/halmstadseldsjalar.6388.html

Relaterat material
Relaterade länkar