Peter Wahlbäck med konferencier Gun Bergström på Eldsjälsgalan 2014.

Halmstads eldsjälar

"Halmstads eldsjälar" är ett initiativ för att hylla alla eldsjälar som arbetar ideellt för något som de brinner för, inte sällan i bakgrunden, och som lägger ner såväl sin fritid som sin själ i arbetet.

Eldsjälsgalan

Galakvällen för Halmstads eldsjälar hölls för första gången i januari 2012. Därefter har det blivit en återkommande tradition att i början av det nya året bjuda in kommunens föreningsliv för att hylla alla eldsjälar med en festlig kväll på Halmstads Teater. Galagästerna brukar bjudas på mingel, någon form av mingelmat samt uppträde i form av artister och musikunderhållning. 

Under kvällen visar Halmstad sin uppskattning och stolthet över de tusentals ideella krafter som utgör grunden för vårt framgångsrika föreningsliv. Det är tack vare dessa frivilliga krafter som Halmstad har det rika och unika föreningsliv som vi har - och det ska vi vara tacksamma för!

Vad är en eldsjäl?

En eldsjäl är någon som brinner för något. Eldsjälen arbeter ofta ideellt för en förening, vilket är ett arbete som de anser så viktigt att de lägger ned såväl sin fritid som sin själ i det. Eldsjälarna arbetar oftast bakom kulisserna och de får alltför sällan det erkännande som de är värda.

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2014-05-23

Dela med andra

Kontakt
Arrangörer för Halmstads eldsjälar 2013 är:
Halmstad & Co
Teknik- och fritidsförvaltningen
Kulturförvaltningen
Hallands Bildningsförbund
Hallands Idrottsförbund

Charlotte Svensson
Webbansvarig
charlotte.svensson@halmstad.se
Telefon: 035-13 70 00
Relaterade länkar

Kontakta Halmstads kommun

Halmstads kommun
Box 153
301 05 Halmstad

Telefon:
035-13 70 00

Organisationsnr: 212000-1215

Följ Halmstads kommun