En utskrift från www.halmstad.se

Arbetsgruppen för årets Kulturnatt

Kulturnatt 2014

Årets Kulturnatt är den 6 september. En folkfest med flera hundra programpunkter som sker både inom- och utomhus runtom i centrala Halmstad. Det lokala kulturlivet visar upp sig och hela staden pulserar! Fri entré till allt.

I en salig blandning och i ett myller av folk på gator, i parker, på scener inomhus och utomhus, överallt med ett kulturellt ”epicentrum” i Norre katts park, blir det bred som smal kultur för barn, unga och vuxna.

#selfiehalmstad

# Selfie

Halmstads konsthall 6 sept-14 sept.

På Kulturnatten uppmärksammar Halmstads Konsthall den nya digitala trenden- "Selfien." Under Kulturnatten visas halmstadbornas egna självporträtt i olika media i konsthallen och digitala selfies projiceras på teaterns fasad. Lämna in ditt självporträtt till halmstadbornas egen grupputställning! Den 29 augusti kl. 10-18, 30 augusti kl. 11-16 samt 1 september kl. 10-18 har konsthallen öppet för inlämning. Alla material, tekniker och format är välkomna. Det finns ingen gräns för hur många verk du kan lämna in, men skulle det råda platsbrist sker ett urval. Selfies lämnas in genom det sociala nätverket Instagram. Glöm inte att tagga bilden med #selfiehalmstad. Tänk på att inte fotografera andra människor utan att fråga först.Sidansvarig:Fredrik Maxe
Sidan uppdaterad: 2014-06-12

http://www.halmstad.se/upplevagora/evenemangochaktiviteter/kulturnatt69.1186.html