Kontakta oss
Dela

Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon Öppettider för besökare Besöksadress
035-13 70 00 Måndag-torsdag Rådhuset, Kyrkogatan 5
  Kl. 08.00 - 17.00  
Telefontider   Postadress
Måndag-torsdag Fredag 301 05 Halmstad
Kl. 07.00 - 17.00 Kl. 08.00 - 16.00  
    E-post
Fredag Se kartalänk till annan webbplats direkt@halmstad.se
Kl. 07.00 - 16.00    

Om webbplatsen

Välkommen till halmstad.se. Användarvänlig, tillgänglig och enkel är ledorden. Webbplatsen kommer att fortsätta att utvecklas med fler funktioner och tjänster. Vi tar tacksamt emot dina synpunkter och förbättringsförslag.

Tillgänglighet

Webbplatsen gör det möjligt för personer med funktionsnedsättningar att kunna navigera på webbplatsen med hjälp av sina egna hjälpmedel.

Lyssna på webbplatsen

Du kan välja att lyssna på webbplatsens innehåll genom att klicka på länken lyssna längst upp i innehållet på sidan. Du kan också välja att ladda ner sidans innehåll som en mp3-fil.

Information på andra språk

Webbplatsen innehåller också en del information på lättläst svenska och engelska. Du kan också översätta innehåll på sidor till olika språk med hjälp av Google Translate. Mer information på andra språk kommer att läggas till.

Navigera på webbplatsen

Du kan navigera på halmstad.se genom att använda dig av toppmenyn med de åtta kategorierna. Du kan också använda dig av sök som ligger placerat längst upp på varje sida. När du sökt kan du filtrera ditt sökresultat per kategori, eller också gå till utökad sökning där du kan välja om du vill få träffar på exempelvis en särskild dokumenttyp. Andra navigationssätt du kan använda dig av är webbkartan (översikt) för hela webbplatsen eller per kategori och A-Ö-listan.

Tyck till om webbplatsen

Har du förbättringsförslag eller synpunkter på kommunens webbplats får du gärna dela med dig av dem  Det gör du enklast genom att fylla i formuläret "lämna en synpunkt".

Hittar du faktafel, stavfel eller liknande på webbsidor klickar du på pratbubblan "kontakta oss" och väljer att fylla något av formulären "ställ en fråga" eller "lämna en synpunkt".

Bilder på webbplatsen

De flesta av bilderna på webbplatsen, om inget annat anges, är tagna av följande fotografer:

  • Dan Karlsson
  • Patrik Leonardsson
  • Katarina Nilsson
  • Fredrik Petersson
  • Jesper Petersson
  • David Högberg
  • Eva Karlsson

Kontakta Halmstads kommun

Halmstads kommun
Box 153
301 05 Halmstad

Telefon:
035-13 70 00

Organisationsnr: 212000-1215

Följ Halmstads kommun