En utskrift från www.halmstad.se
Carl Fredrik Graf

Carl Fredrik Graf (M)

Snabbfakta

Parti Moderaterna
Född 1959
Bor Kvibille
Intressen Motion och friluftsliv
Politiska hjärtefrågor Halmstads utveckling, regionala frågor och internationella frågor

Mitt Halmstad

En kommun bör ständigt utvecklas och följa med sin tid. Jag ser gärna att Halmstads kommun leder utvecklingen i olika avseenden och utmärker sig som en föregångskommun och som regionalt centrum i Halland.

Det sker genom en kombination av nysatsningar när det gäller service, nya arbetssätt och nya verksamheter och utveckling av de grundläggande kommunala verksamheterna. Barnomsorg, utbildning, äldreomsorg och socialtjänst samt räddningstjänst är exempel på grundläggande verksamheter. Dessa ska alltid bedrivas med god kvalité.

Det är min uppgift som kommunstyrelsens ordförande att på ett ansvarsfullt sätt medverka till att skapa en långsiktig, förnyelseinriktad och hållbar utveckling i Halmstads kommun. God ekonomisk hushållning ska vara vägledande i arbetet. Alla olika delar av den kommunala verksamheten skapar, i samverkan med andra aktörer i kommunen, en attraktiv helhet för invånare och besökare.

Senaste inläggen från Carl Fredrik Grafs blog

 • 2014-12-02
  Spurtmånad
  Ibland undrar jag varför det är så att höstmånaderna präglas av slutspurt. Men å andra sidan är det så före sommaren också. Allt ska vara klart före sommaren och allt ska vara klart före jul.
  Det är...

 • 2014-11-06
  Har papperstidningen någon framtid?
  Sedan en tid bor jag 13 kilometer från Stora Torg i Halmstad, i det natursköna omgivningarna i Kvibille. Jag trivs verkligen bra med att bo på landet och att leva ett liv nära naturen. Det är härligt...
 • 2014-10-31
  Dialog
  Sista dagen denna veckan hade vi i Femklövern + överläggningar om budgeten. Den ska vara klar snart. I mitten på november kommer den att presenteras. Det är tur att vi i Femklövern är samspelta...
Sidansvarig: Andrea Egerlundh
Sidan uppdaterad: 2014-12-16

http://www.halmstad.se/omkommunen/demokratiochpolitik/kommunrad/carlfredrikgrafm.2936.html

Kontakt
Kommunstyrelsen
Moderaterna
Carl Fredrik Graf
Kommunstyrelsens ordförande
carlfredrik.graf@halmstad.se
035-13 73 04
Box153, 301 05 Halmstad
Stadskontoret
Kommunikationsenheten
Andrea Egerlundh
Informationssekreterare
andrea.egerlundh@halmstad.se
035-13 71 20