En utskrift från www.halmstad.se
Carl Fredrik Graf

Carl Fredrik Graf (M)

Snabbfakta

Parti Moderaterna
Född 1959
Bor Centrum
Intressen Motion och friluftsliv
Politiska hjärtefrågor Halmstads utveckling, regionala frågor och internationella frågor

Mitt Halmstad

En kommun bör ständigt utvecklas och följa med sin tid. Jag ser gärna att Halmstads kommun leder utvecklingen i olika avseenden och utmärker sig som en föregångskommun.

Det sker genom en kombination av nysatsningar när det gäller service, nya arbetssätt och nya verksamheter och utveckling av de grundläggande kommunala verksamheterna. Barnomsorg, utbildning, äldreomsorg och socialtjänst samt räddningstjänst är exempel på grundläggande verksamheter. Dessa ska alltid bedrivas med god kvalité.

Det är min uppgift som kommunstyrelsens ordförande att på ett ansvarsfullt sätt medverka till att skapa en långsiktig, förnyelseinriktad och hållbar utveckling i Halmstads kommun. God ekonomisk hushållning ska vara vägledande i arbetet. Alla olika delar av den kommunala verksamheten skapar, i samverkan med andra aktörer i kommunen, en attraktiv helhet för invånare och besökare.

Senaste inläggen från Carl Fredrik Grafs blog

 • 2014-09-15
  Valresultat i moll
  Söndagens val är en besvikelse på många sätt. För oss moderater är det en föga tröst att vi gjorde det tredje bästa kommunala valresultatet under de senaste 30 åren.
  I riksdagen ska tre partier bilda...

 • 2014-09-12
  Slutspurt
  Jag känner stolthet över alla moderata valarbetares insatser här i Halmstad just nu. Var jag än är tidigt på morgonen, under dagen och kvällen så sluter det upp fler moderater i sina blåa jackor än...
 • 2014-09-05
  Om valet och världsekonomin
  Idag var vi några stycken som fick tillfälle att under ett frukostmöte i Halmstad med Danske Bank få lyssna till bankens chefsekonom Roger Josefsson. Det var intressant och givande att ge sig tid,...
Sidansvarig: Andrea Egerlundh
Sidan uppdaterad: 2014-06-13

http://www.halmstad.se/omkommunen/demokratiochpolitik/kommunrad/carlfredrikgrafm.2936.html

Kontakt
Kommunstyrelsen
Moderaterna
Carl Fredrik Graf
Kommunstyrelsens ordförande
carlfredrik.graf@halmstad.se
035-13 73 04
Box153, 301 05 Halmstad
Stadskontoret
Kommunikationsenheten
Andrea Egerlundh
Informationssekreterare
andrea.egerlundh@halmstad.se
035-13 71 20