En utskrift från www.halmstad.se
Carl Fredrik Graf

Carl Fredrik Graf (M)

Snabbfakta

Parti Moderaterna
Född 1959
Bor Kvibille
Intressen Motion och friluftsliv
Politiska hjärtefrågor Halmstads utveckling, regionala frågor och internationella frågor

Mitt Halmstad

En kommun bör ständigt utvecklas och följa med sin tid. Jag ser gärna att Halmstads kommun leder utvecklingen i olika avseenden och utmärker sig som en föregångskommun och som regionalt centrum i Halland.

Det sker genom en kombination av nysatsningar när det gäller service, nya arbetssätt och nya verksamheter och utveckling av de grundläggande kommunala verksamheterna. Barnomsorg, utbildning, äldreomsorg och socialtjänst samt räddningstjänst är exempel på grundläggande verksamheter. Dessa ska alltid bedrivas med god kvalité.

Det är min uppgift som kommunstyrelsens ordförande att på ett ansvarsfullt sätt medverka till att skapa en långsiktig, förnyelseinriktad och hållbar utveckling i Halmstads kommun. God ekonomisk hushållning ska vara vägledande i arbetet. Alla olika delar av den kommunala verksamheten skapar, i samverkan med andra aktörer i kommunen, en attraktiv helhet för invånare och besökare.

Senaste inläggen från Carl Fredrik Grafs blog

 • 2015-11-27
  Försvaret i fokus
  I slutet på denna veckan har försvaret varit lite extra i fokus för min del. Under onsdagen besökte kommunchefen och jag Halmstads Garnison och blev uppdaterade på läget. Försvarsmakten i Halmstad är...
 • 2015-11-20
  Ditt Parlament
  Idag träffade jag tre personer som går på tre olika gymnasieskolor och driver ett UF företag, Ditt Parlament. De är politiskt oberoende och jag fick ta del av deras planer på att ordna ett evenemang i...
 • 2015-11-19
  Goda möten
  Mitt i allt det otäcka som nu sker i världen, så finns det också en vardag som kan ge oss glädje och skapa mening i tillvaron.
  Idag besökte jag Lindens DV. En arbetsplats där människor med...

Kontaktinformation till Carl Fredrik Graf
tel: 035-13 73 04
e-post:carlfredrik.graf@halmstad.se

Sidansvarig: Andrea Egerlundh
Sidan uppdaterad: 2015-11-12

http://www.halmstad.se/omkommunen/demokratiochpolitik/kommunrad/carlfredrikgrafm.2936.html