En utskrift från www.halmstad.se
Carl Fredrik Graf

Carl Fredrik Graf (M)

Snabbfakta

Parti Moderaterna
Född 1959
Bor Centrum
Intressen Motion och friluftsliv
Politiska hjärtefrågor Halmstads utveckling, regionala frågor och internationella frågor

Mitt Halmstad

En kommun bör ständigt utvecklas och följa med sin tid. Jag ser gärna att Halmstads kommun leder utvecklingen i olika avseenden och utmärker sig som en föregångskommun.

Det sker genom en kombination av nysatsningar när det gäller service, nya arbetssätt och nya verksamheter och utveckling av de grundläggande kommunala verksamheterna. Barnomsorg, utbildning, äldreomsorg och socialtjänst samt räddningstjänst är exempel på grundläggande verksamheter. Dessa ska alltid bedrivas med god kvalité.

Det är min uppgift som kommunstyrelsens ordförande att på ett ansvarsfullt sätt medverka till att skapa en långsiktig, förnyelseinriktad och hållbar utveckling i Halmstads kommun. God ekonomisk hushållning ska vara vägledande i arbetet. Alla olika delar av den kommunala verksamheten skapar, i samverkan med andra aktörer i kommunen, en attraktiv helhet för invånare och besökare.

Senaste inläggen från Carl Fredrik Grafs blog

 • 2014-10-03
  Förhandlingar slutförda
  Vi har haft ett tight tidsschema, men nu är alla förhandlingar avslutade för de sex majoritetspartierna i Halmstad. De viktiga ordförandeposterna i styrelser och nämnder är fördelade. Moderaterna...
 • 2014-09-19
  Valresultat med personkryss
  Nu börjar personkryssen trilla in. Valet till kommunfullmäktige i Halmstad är färdigräknat. Jag är naturligtvis glad över ett starkt stöd från de moderata väljarna. Till dem som kryssat mig vill jag...
 • 2014-09-15
  Valresultat i moll
  Söndagens val är en besvikelse på många sätt. För oss moderater är det en föga tröst att vi gjorde det tredje bästa kommunala valresultatet under de senaste 30 åren.
  I riksdagen ska tre partier bilda...

Sidansvarig: Andrea Egerlundh
Sidan uppdaterad: 2014-06-13

http://www.halmstad.se/omkommunen/demokratiochpolitik/kommunrad/carlfredrikgrafm.2936.html

Kontakt
Kommunstyrelsen
Moderaterna
Carl Fredrik Graf
Kommunstyrelsens ordförande
carlfredrik.graf@halmstad.se
035-13 73 04
Box153, 301 05 Halmstad
Stadskontoret
Kommunikationsenheten
Andrea Egerlundh
Informationssekreterare
andrea.egerlundh@halmstad.se
035-13 71 20