Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Personalchefen Karin Odhnoff byter jobb

2010-08-09
Personalchefen Karin Odhnoff lämnar sitt uppdrag i Halmstads kommun för att bli personaldirektör i Västra Götalandsregionen.
— Karin har starkt bidragit till att utveckla kommunens personalorganisation med över 7000 anställda under sina år som personalchef. Vi gratulerar och önskar henne stort lycka till i det nya uppdraget, säger kommunchefen Fredrik Geijer.

Personalchefen Karin Odhnoff meddelade idag kommunchefen att hon har fått jobbet som personaldirektör i Västra Götalandsregionen och tillträder den 8 november. Det innebär att Karin Odhnoff efter snart fyra år lämnar uppdraget som personalchef i Halmstad vid årsskiftet.

Karin Odhnoff, personalchef

Karin Odhnoff, personalchef

Under sin tid som personalchef har Karin bland annat ansvarat för utarbetning av Human Resources vision 2020 för samtliga verksamheter i Halmstads kommun. Karin har även varit med och utvecklat kommunens gemensamma ledarprogram.

— Det har varit en spännande och givande tid i Halmstad, jag har fått förtroendet och möjlighet att vara med om att utveckla Halmstads kommun som arbetsgivare och lämnar nu stafettpinnen vidare.
HR-frågorna har tagit ett stort kliv framåt inte minst tack vare fantastiska medarbetare och stöd från chefer och förtroendevalda, säger Karin Odhnoff personalchef

Rekrytering av personalchef till Halmstads kommun inleds omgående. Tillförordnad personalchef kommer att utses under de närmsta veckorna.

För mer information kontakta:


Kommunchefen Fredrik Geijer  035-13 73 09
Personalchef Karin Odhnoff  035-13 73 41

Kontakta Halmstads kommun

Halmstads kommun
Box 153
301 05 Halmstad

Telefon:
035-13 70 00

Organisationsnr: 212000-1215

Följ Halmstads kommun