Kontakta oss

Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon Öppettider för besökare Besöksadress
035-13 70 00 Måndag-torsdag Rådhuset, Kyrkogatan 5
  Kl. 08.00 - 17.00  
Telefontider   Postadress
Måndag-torsdag Fredag 301 05 Halmstad
Kl. 07.00 - 17.00 Kl. 08.00 - 16.00  
    E-post
Fredag Se kartalänk till annan webbplats direkt@halmstad.se
Kl. 07.00 - 16.00    


Intresserad av att jobba i Halmstads kommun?

Vill du vara med och göra skillnad? Vi söker ständigt nya medarbetare. Varje dag arbetar vi med att utbilda barn och unga, hjälpa äldre och svaga i samhället, hålla rent och fint på våra gator och torg, ordna aktiviteter för invånare, göra så att parkerna blommar, att turister trivs och att företagare får den service de behöver.

Tillsammans strävar vi efter att utveckla Sveriges 19:e största kommun och ge service till över 95 500 invånare. Halmstads kommun har över 70 olika yrkesgrupper och fler än 7800 medarbetare. Du kan jobba i någon av våra 14 förvaltningar eller i ett av kommunens åtta helägda bolag.

Yrkesgrupper
I Halmstads kommun har vi cirka 70 st yrkesgrupper. Här finns personer som jobbar med administration, ekonomi, kultur, teknik, natur, vård, kommunikation, inspektion och mycket mycket mer.

Läs mer om våra yrken
Testa vilket jobb som passar diglänk till annan webbplats

Följ veckans medarbetare på Instagramlänk till annan webbplats

Sommarjobb och sommarkraft

Söker du sommarjobb i kommunen? De förvaltningar och bolag som tar in flest sommarjobbare är hemvårdsförvaltningen och teknik- och fritidsförvaltningen.

Här kan du se om det finns lediga sommarjobb

Sommarkraft
Går du på gymnasiet? Då kan Sommarkraft vara en väg till sommarjobb.

Sommarkraft innebär tre veckors arbete på någon av Halmstad kommuns arbetsplatser och vänder sig till dig som går i åk 1 på gymnasiet.

För att vara aktuell för en plats skall du inte tidigare haft sommarjobb inom Sommarkraft. Du ska vara folkbokförd i Halmstads kommun och behärska det svenska språket. 

Ansökan för 2016 kommer att finnas tillgänglig på webben i slutet av februari.

Genom kommunens projekt Sommarkraft får du arbetslivserfarenhet och en inblick i olika arbetsuppgifter i en kommun. Exempel på tidigare års arbetsplatser är äldreboende, förskolor, teknik och fritid, kultur samt städ och måltid.

Är du arbetssökande mellan 16-64 år och behöver hjälp för att komma ut i arbetslivet kan kommunen erbjuda råd, stöd, kompentensutveckling och praktik. Mer information får du på Arbetsmarknadsenheten.

Kontakta Halmstads kommun

Halmstads kommun
Box 153
301 05 Halmstad

Telefon:
035-13 70 00

Organisationsnr: 212000-1215

Följ Halmstads kommun