Resurscentrum Kärnhuset

För dig som är förälder eller personal med barn/ungdomar mellan 1-20 år i behov av särskilt stöd finns Resurscentrum Kärnhuset. Resurserna ska vid behov stödja kommunens verksamheter samt fristående förskolor och grundskolor i Halmstad. Samarbete sker även med andra förvaltningar, landstinget, andra kommuner och högskolan.

Vilka resurser kan vi erbjuda?

Du erbjuds resurser såsom råd, stöd och service inom ett brett spektrum: teknik, IKT, läromedel, specialpedagoger med olika inriktning, miljö, hälsa men även undervisning i modersmål, svenska som andraspråk, på sjukhus samt skolenheter med specialinriktning.

Kärnhusets kurser

För dig som arbetar inom förskola och skola erbjuder vi en mängd olika kurser. Dessa finner du i Kärnhusets kurskataloglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakta Kärnhuset

Har du eller ditt barn behov av särskilt stöd ska kontakterna med Resurscentrum Kärnhuset i första hand ske via förskolan eller skolan. Du är även välkommen att ringa direkt till Kärnhuset om du har frågor och är osäker på vart du ska vända dig. Kontaktuppgifter till Kärnhuset hittar du häröppnas i nytt fönster.

Hitta till Kärnhuset

Resurscentrum Kärnhuset ligger på Nässjögatan centralt i Halmstad och är lätt att ta sig till även med allmänna kommunikationer. Karta kan du hitta härlänk till annan webbplats.

Det här arbetar resurscentrum Kärnhuset med

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2015-03-05

Dela med andra

Kontakt
Barn- och ungdomsförvaltningen
Resurscentrum Kärnhuset
Agneta Andersson
Assistent, administrativt närstöd
agneta.andersson@halmstad.se
035 - 13 82 22
Nässjögatan 6
302 48 Halmstad
Sofia Pettersson
Assistent, administrativt närstöd
sofia.pettersson@halmstad.se
035 - 13 82 22
Nässjögatan 6
302 48 Halmstad
Relaterat material

Kontakta Halmstads kommun

Halmstads kommun
Box 153
301 05 Halmstad

Telefon:
035-13 70 00

Organisationsnr: 212000-1215

Följ Halmstads kommun