Välkommen till Halmstad Gymnasieskola!

Det här är våra skolor

Gymnasiesärskolan finns på alla skolorna.

Det här är våra program

Här hittar du alla program på våra skolor. På ett antal av programmen erbjuder vi också lärlingsutbildning. Här kan du läsa mer om vår lärlingsutbildning.


Gymnasiekatalogen 2015

Du kan också läsa om våra skolor och våra program i den nya gymnasiekatalogen. Du hittar den här.länk till annan webbplats
Dina år på gymnasiet är viktiga.

Du utvecklas, får nya kunskaper, intressen, värderingar och vänner. Hos oss är det viktigt att du kan påverka din utbildning och att du trivs. Som elev kan du välja mellan många olika program, inriktningar och kurser. Du får möta välutbildade lärare och många olika sätt att arbeta på. När du behöver hjälp med något så har vi studie- och yrkesvägledare på alla skolor, stöd i olika ämnen, bibliotek, specialpedagoger och en bra elevhälsa. Vi jobbar mycket med internationella utbyten, företag och andra kommuner. Våra skolor har givetvis allt en modern skola ska ha: teknik, reception, café, labbsalar, elevkår, uppkoppling, digital plattform och ställen att umgås på med kompisar.

Gymnasieskolan är en frivillig skolform. Du kan söka till gymnasiet om du är 19 år eller yngre. Har du fyllt 20 år kan du gå på vuxenutbildning.

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2015-03-05

Dela med andra

Kontakta Halmstads kommun

Halmstads kommun
Box 153
301 05 Halmstad

Telefon:
035-13 70 00

Organisationsnr: 212000-1215

Följ Halmstads kommun