Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

TelefonÖppettider för besökareBesöksadress
035-13 70 00Måndag-torsdagRådhuset, Kyrkogatan 5
 Kl. 08.00 - 17.00 
TelefontiderFredagPostadress
Måndag-torsdagKl. 08.00 - 16.00301 05 Halmstad
Kl. 07.00 - 17.00  
Fredag E-post
Kl. 07.00 - 16.00Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Furulundsskolan

Furulundsskolan

Konstgräsplanen och huvudbyggnaden.

Möjligheternas skola!

På Furulundsskolan går ca 600 elever i skolår F-9. Vi fortsätter att växa på grund av kraftig inflytt och aktiva val från vårdnadshavare. Skolan ligger centralt i Halmstad med gångavstånd till centrum, Stadsbiblioteketlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Galgberget och sannarpsområdet med bland annat Arenahallenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Skolan har ett bibliotek samt en stor och flexibel multimediesal som rymmer ca 250 personer och används flitigt av många olika grupper i kommunen.

En anledning till den positiva utvecklingen av meritpoängen på skolan tror vi är att vi fortsatt att utveckla vår organisation och undervisning. Vi tror även att vårt kollegiala ansvar för uppdrag och måluppfyllelse har varit viktigt för en högre måluppfyllelse. Skolan har behöriiga lärare på alla tjänster.

 

Utbyggnad hösten 2016

Från och med hösten 2016 kommer vi att få nya provisoriska lokaler i första hand för högstadiet. Detta kommer medföra att även mellan-, lågstadiet och fritids kommer att få flera lokaler att utnyttja.

Utveckling av undervisningen

Vi fortsätter att utveckla undervisningen utifrån vad forskningen lyfter fram som framgångsfaktorer. Vårt utvecklingsarbete utgår från vår helhetsidé . Den är ett sätt att kvalitetssäkra vår undervisning.

Sjukanmälan av elev

Om ditt barn är sjukt har du som vårdnadshavare en skyldighet att meddela skolan! Detta gör du antingen på telefonnummer 0515-777014 eller på SKOLA24länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Furulundsskolan på film

Furulundsskolan är representerad i en film i skolverkets satsning Läslyftet:

Bli elev hos oss

Är du intresserad av att börja på vår skola, kontakta Halmstad direkt.